ANNO 1972
Binnen en buitenlandse kaas

 • Oprichting
  1972

  De historie van Lindeman Kaas gaat terug naar 1972. Het jaar waarin Teun Lindeman starte met zijn kaas- handel. Na een periode van venten werd hem een plek op de maandagochtend markt in Nijmegen aangeboden. Niet veel later kwam hier de zaterdag markt en verscheidene andere markten bij.

  In die tijd was het ten zeerste ongebruikelijk om buitenlandse kaas te verkopen op de markt. Toch breidde Teun Lindeman zijn assortiment uit met verschillende soorten buitenlandse kaas. Deze risicovolle zet wierp zeer spoedig vruchten af met een steeds hoger oplopende klandizie.

 • Kwaliteit
  1989

  In 1989 werd er een grote opslag gekocht en begon Teun Lindeman zelf jonge kazen te kopen, op te leggen en te laten rijpen. Dit garandeerde de kwaliteit van Lindeman kaas.

  In de jaren dat Teun Lindeman in de kaashandel werkte kreeg hij zeer veel hulp van zijn zoon, Jeroen Lindeman. Als kleine jongen had hij al veel interesse in het ambacht schap van zijn vader.

 • Jeroen Lindeman
  1994

  In 1994 besloot Jeroen, eigenwijs als hij was, dit in de praktijk te brengen en begon voor zichzelf. Net als zijn vader besloot Jeroen Lindeman te gaan venten. Na een lange periode van venten stopte hij hiermee en ging verder op de markt.

Anno 2018…..

…een echt familiebedrijf met passie!

Tot op heden is Jeroen nog even enthousiast, samen met zijn vrouw Sonja, zeer actief en
worden er steeds nieuwe en innovatieve stappen toegepast om de Kaashandel Lindeman uit te breiden. Zij verrijken de markten in Beuningen, Velp, Bemmel, Westervoort, Zevenaar en Nijmegen. Daarnaast leveren zij ook aan horeca in de regio Arnhem/ Nijmegen.

Heeft u vragen of opmerkingen?