25
feb

Kipfilet met Buffelmozzarella

Kipfilet met Buffelmozzarella Benodigdheden 2 kipfilet cherrytomaatjes ui courgette 1 bol Buffelmozzarella peper zout tijm Voorbereiding Leg de stukken kipfilet een aantal uur voor bereiding in de melk. Hierdoor worden ze een stuk sappiger en malser tijdens de bereiding van dit heerlijke gerecht. Bereiding – Bestrooi de kipfilets met peper en zout en grill ze …

25
feb

Kaasfondue

Kaasfondue Van oudsher zijn er vele soorten kaasfondue. Al sinds de productie van kaas worden er variërende cuisons toegepast om te kunnen genieten van dit heerlijke natuur product. Tegenwoordig zijn in Nederland twee manieren van kaasfondue zeer populair, te weten “Zwitserse” en Hollandse. De Zwitserse kaasfondue is al een eeuwen oude combinatie van Emmentaler en Gruyère. …

15
feb

Gevulde Champignons

Grote Champignons 12 stuks Ui ½ Rode paprika ½ Ontbijt spek 8 Belegen Geitenkaas 250 gram Olijfolie 2 el Peper Bereiding:  Verwarm de oven voor op 200°C. Snipper de halve ui fijn. Snijd het ontbijtspek in kleine snippers.  Verwijder de zaadjes en zaadlijsten van de paprika en snijd de halve paprika in kleine …

8
jan

Groente quiche met Queso De Valdéon

Groente quiche met Queso De Valdéon Strooi 1 eetlepel sesamzaad over de bodem. Beleg de bodem met de ham soorten en vervolgens de broccoliroosjes. Verkruimel de Cabrales Picos en walnoten hierover. 
Klop de eieren met de slagroom, een snuf zout, peper en nootmuskaat schuimig en giet dit over de taart.
Bak de taart 30 minuten in …

8
jan

Epoisses de Bourgogne

Maak de veldsla schoon en was deze. Schil de appels en haal het klokhuis eruit. Snij ze in fijne schijfjes en besprenkel ze met het citroensap zodat ze niet wart worden, bewaar het sap. Meng in een slakom de saldeer, de appels, de noten, de grof gehakte peterselie en kervel. Snij de kaas (± 200 …