ONZE KAAS
Altijd op zoek naar mooie, nieuwe en lekkere kaassoorten

Onze kaas

Bijna alle kazen die Kaashandel Lindeman inkoopt zijn jong. Deze kazen worden gerijpt in het pakhuis, dit varieert van 4 weken tot en met 36 maanden. Hierdoor rijpt de kaas op de juiste temperatuur, 13,2 °C met een vochtigheidsgraad van 80%, wat zorgt voor een optimale kwaliteit. Zo kan onze kaas meester precies bepalen wanneer de kaas het best op smaak is.
Dit proces wordt doorgelopen met alle Goudse-, Geiten-, magere- en komijnekazen. De Boerenkaas wordt ingekocht op smaak. De kwaliteit van Boerenkaas kan dermate verschillen en de smaak is wisselend.

Er wordt naar gestreefd om het brede assortiment van buitenlandse kazen zo optimaal mogelijk uit te breiden naar aanleiding van de vraag. Zo wordt er voortdurend gezocht naar mooi, nieuwe en lekkere kaassoorten. Hierbij wordt bij zowel Nederlandse als buitenlandse leveranciers gezocht.

Onze kazen…

Lees meer
Witte korst kaas
2
Lees verder
Geiten -en schapen kaas
3
Lees meer
Rode korst kaas
4
Lees meer
Blauwschimmel kaas
5
Lees verder
Nederlandse kaas
6
Lees verder
Verse kaas
7
Lees verder
Harde kaas
8
Contacteer ons!
Uw kaas

NEEM EEN KIJKJE

in ons eigen pakhuis