Bijna alle kazen die Kaashandel Lindeman inkoopt zijn jong. Deze kazen worden gerijpt in ons pakhuis, dit varieert van 4 weken tot en met 36 maanden.
Hierdoor rijpt de kaas op de juiste temperatuur, 13,2 °C met een vochtigheidsgraad van 80%, wat zorgt voor een optimale kwaliteit. Zo kan onze kaasmeester precies bepalen wanneer de kaas het best op smaak is. Dit proces wordt doorgelopen met alle Goudse-, Geiten-, Magere- en Komijnekazen. De Boerenkaas wordt ingekocht op smaak. De kwaliteit van Boerenkaas kan dermate verschillen en de smaak is wisselend.
Er wordt naar gestreefd om het brede assortiment van buitenlandse kazen zo optimaal mogelijk uit te breiden naar aanleiding van de vraag. Zo wordt er voortdurend gezocht naar mooie, nieuwe en lekkere kaassoorten. Hierbij wordt bij zowel Nederlandse als buitenlandse leveranciers gezocht.
Cookie | Duur | Omschrijving |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |